اخبار اقتصادی
چاپ00007:04 - 1400/09/09

زنان بعد از ۵۰ سالگی باید این خوراکی را هر روز بخورند

کارگر آنلاین | بعد از ۵۰ سالگی، برای زنان مهم است که با رژیم غذایی مناسبی با علائم یائسگی مانند شکنندگی استخوان‌ها مبارزه کنند. طی این مرحله از زندگی، باید مصرف کلسیم و ویتامین D را افزایش دهید. قارچ، یکی از منابع غذایی ویتامین D می‌باشد. قارچ‌هایی را تهیه کنید که زیر نور خورشید پرورش یافته‌اند.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
بانک رفاه کارگران