اخبار اقتصادی
چاپ00017:58 - 1400/09/10

خطر چاقی ، فشار خون ، بیماری قلبی و سرطان روده را با مصرف این گوشت به صفر برسانید

کارگر آنلاین | تمام گوشت های قرمز حاوی مقدار زیادی چربی هستند و دریافت این چربی ها در بدن باعث بروز بسیاری از بیماری های قلبی عروقی از جمله بیماری های قلبی و فشار خون بالا می شود. همانطور که می دانیم گوشت شتر چربی های کمتری دارد، بنابراین خطر ابتلا به بیماری های قلبی و بیماری هایی مانند چاقی و سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

خواص گوشت شتر

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید