اخبار اقتصادی
چاپ00000:52 - 1400/09/14

این چای ویژه سنگ کلیه شما را نابود می کند

کارگر آنلاین | چای ترش استفاده های بی پایانی دارد که یکی از آنها جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و مثانه است.چای ترش حاوی مقادیر بالایی ویتامین D، ویتامین C، ویتامین A، آهن، کلسیم، پتاسیم، اسید سیتریک و آنتی اکسیدان ها و آنتوسیانین است . چای ترش، رنگ قرمز و طعم ترش دارد و در سراسر جهان در تابستان و زمستان به عنوان یک نوشیدنی سرد و گرم کم کالری و بدون کافئین استفاده می شود.

۱۵ تا ۳۰ درصد چای ترش را اسیدهای آلی تشکیل می‌دهند. اسید مالیک، اسید تارتاریک و اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در چای ترش هستند. این ترکیبات در بسیاری از میوه‌ها از جمله انگور نیز یافت می‌شوند. آنها به افزایش ایمنی بدن، داشتن پوستی بهتر، کاهش فشار و کلسترول خون، کنترل التهابات و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کنند.
 

خواص چای ترش چیست

نحوه آماده سازی چای ترش 

  • مواد لازم:
  • دو قاشق چای ترش خشک
  • یک فنجان آب جوش
  •  عسل یا شکر قهوه ای ( به سلیقه )
  • طعم های دیگر ( دارچین، نعنا ) - اگر می خواهید یک چایی قوی و تند بخورید.
  • این روش کاملا ساده است؛ درست مانند درست کردن هر چای گیاهی دیگر. با ریختن آب جوش در یک قوری شروع کنید و گل های خشک شده را در آن بریزید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه دم بکشد بستگی به این دارد که در چه حد چای غلیظ باشد . طعم های انتخابی خود را اضافه کنید و عسل را به چای ر اضافه کنید و داغ بنوشید.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
بانک رفاه کارگران