پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00008:41 - 1401/04/11

کالری منفی چیست و چگونه لاغرتان می کند ؟

کارگر آنلاین|در حقیقت هیچ گونه ماده غذایی به جز آب وجود نداشته که کاملا عاری از هرگونه کالری باشد. در این میان غذاهایی وجود دارد که دارای کالری منفی هستند و محبوبیت خاصی در رژیم های غذایی دارند.

غذاهای با کالری منفی کدامند؟

غذاها مواد مغذی مختلف و مورد نیاز بدن را تامین می کنند. سه گروه اصلی که انرژی بدن را تامین می کنند شامل کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین ها می شوند.

بدن برای هضم و پردازش هر غذایی که می خورید باید انرژی مصرف کند. میزان انرژی مورد نیاز بر اساس غذا متفاوت است.

مواد غذایی

غذاهای دارای کالری منفی معمولاً به غذاهایی گفته می شود که بدن برای مصرف و هضم به انرژی بالاتر ی نیاز دارد.

با مصرف غذاهای زیر، می توانید وزن کم کنید ، زیرا برای هضم آن به انرژی بیشتری نسبت به آنچه دریافت می کنید نیاز دارید.
غذاهای رایج:

غذاهایی که دارای کالری منفی هستند معمولاً میوه ها و سبزیجات با محتوای بالای آب هستند.
برخی از نمونه های خاص عبارتند از:

کرفس:

14 کالری در هر فنجان (100 گرم) ، 95٪ آب

هویج:

52 کالری در هر فنجان (130 گرم) ، 88٪ آب

هویج

کاهو:

5 کالری در هر فنجان (35 گرم) ، 95٪ آب

کلم بروکلی:

31 کالری در هر فنجان (90 گرم) ، 89٪ آب

گریپ فروت:

69 کالری در هر فنجان (230 گرم) ، 92٪ آب

گوجه فرنگی:

32 کالری در هر فنجان (180 گرم) ، 94٪ آب

خیار:

8 کالری در هر فنجان (50 گرم) ، 95٪ آب

هندوانه:

46 کالری در هر فنجان (150 گرم) ، 91٪ آب

هندوانه

سیب:

53 کالری در هر فنجان (110 گرم) ، 86٪ آب

میوه ها و سبزیجاتی ، مانند لیمو ، کلم ، توت یا کدو سبز، نیز معمولاً در این لیست قرار دارند.
کالری مورد استفاده در جویدن غذا:

برخی افراد تعجب می کنند که آیا انرژی مصرف شده در هنگام جویدن می تواند به منفی بودن کالری غذا کمک کند. تحقیقات نشان داده است که جویدن آدامس، سوزاندن کالری در بدن را حدود 11 کالری در ساعت افزایش می دهد. بنابراین چنانچه در نمناک عنوان شده است مقدار انرژی مورد استفاده در طول چند دقیقه جویدن کرفس یا برخی غذاها احتمالا بسیار کم و نسبتا بی اهمیت است.

جویدن آدامس
کالری مورد استفاده برای هضم غذا:

در حالی که درست است بدن از کالری برای پردازش مواد غذایی استفاده می کند،اما مقدار کالری مصرفی کم تر از کالری است که غذاها دارد . در حقیقت مقدار انرژی که بدن شما برای پردازش مواد غذایی استفاده می کند معمولا به عنوان درصدی از کالری که مصرف می کنید و به طور جداگانه برای کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتیین ها تخمین زده می شود.

به عنوان مثال، انرژی مورد استفاده برای پردازش مواد غذایی حدود 5 تا 10 درصد از کالری موجود در مواد غذایی حاوی کربوهیدرات، 0 - 5 درصد برای چربی و 20 تا 30 درصد برای پروتئین است.

اغلب غذاهای دارای کالری منفی در درجه اول از آب و کربوهیدرات، با چربی یا پروتیین کم تشکیل شده اند.

بعید به نظر می رسد که انرژی مورد استفاده برای هضم این غذاها به طور قابل توجهی بیشتر از دیگر غذاهای حاوی کربوهیدرات باشد.

هضم غذا
مواد غذایی بدون کالری کدامیک هستند؟

همانند غذاهای دارای کالری منفی، مواد غذایی بدون کالری مانند آب سرد اغلب سوخت و ساز را افزایش می دهند. برخی تحقیقات افزایش متابولیسم را پس از نوشیدن آب سرد همانند جویدن نشان می دهد.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتای بانک رفاه کارگران
بانک رفاه کارگران