پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00022:32 - 1403/10/05

ذبح فجیع شیعیان پاراچنار باردیگر خبرساز شد

کارگر آنلاین | راجه ناصر عباس جعفری، رئیس مجلس وحدت مسلمین پاکستان، با محکوم کردن قتل وحشیانه دو جوان در روزهای اخیر در پاراچنار گفت: تروریست‌های بی‌رحم، دشمن انسانیت و سفاک، گلوی دو نفر را بریدند که باعث ایجاد وحشت و ترس در منطقه شده است.

 حجت‌الاسلام والمسلمین سناتور راجه ناصر عباس جعفری پیرامون وضعیت کنونی پاراچنار در بیانیه‌ای گفت: برای پایان دادن به ظلم و ستم در پاراچنار باید سیاستی قاطع و محکم تدوین شود که مطابق با آرمان‌های مردم آنجا باشد و نوید بازگشت امنیت و آرامش را به ارمغان بیاورد.

راجه ناصر عباس جعفری، رئیس مجلس وحدت مسلمین پاکستان، با محکوم کردن قتل وحشیانه دو جوان در روزهای اخیر در پاراچنار گفت: تروریست‌های بی‌رحم، دشمن انسانیت و سفاک، گلوی دو نفر را بریدند که باعث ایجاد وحشت و ترس در منطقه شده است.

  • وی افزود: فضای ماتم در سراسر منطقه حاکم است. این دو نفر در مسیر پاراچنار ذبح شدند. سخنگوی دولت ایالتی دو روز پیش درباره بسته شدن راه‌ها بیانیه‌ای صادر کرد و ادعا داشت که می‌توانند مسیرها را در عرض چند ساعت باز کنند.

سناتور راجه ناصر عباس ادامه داد: در حالی که سخنگوی دولت بر زخم‌های مردم نمک می‌پاشد، تروریست‌های خارجی زندگی را برای مردم دشوار کرده‌اند. مسیرها همچنان بسته‌اند. بی‌توجهی و غفلت دولت‌های ایالتی و فدرال نیز کاملاً مشهود است. نهادهای امنیتی و سازمان‌های مربوطه نیز کاملاً ناکام شده‌اند.

ذبح فجیع شیعیان پاراچنار باردیگر خبرساز شد

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
لعنت بر شما سفاکان و جنایتکاران به چه جرمی این دو جوان را ذبح کردید خداوند ریشه شما را درآورد
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران