میلیویویچ سال ۱۹۵۶ میلادی در صربستان به دنیا آمد و دانش آموخته علوم سیاسی از دانشگاه بلگراد بود.
وی از سال ۱۹۸۲ به صورت حرفهای وارد کار خبرنگاری شد و با رسانههای تراز اول منطقه بالکان از جمله رادیو و تلویزیونی دولتی صربستان همکاری کرد.
دراگان میلیویویچ همکاری نزدیک خود را با کانال بالکان شبکه سحر را از یک سال پیش آغاز و در این مدت گزارشهای متنوع و جذابی برای این کانال تهیه و مخابره کرد.
خبرنگار شبکه سحر علاقه زیادی به ایران داشت و پیشتر به کشورمان سفر کرده بود. او قصد داشت سپتامبر گذشته هم دیداری از ایران داشته باشد که محدودیتهای ناشی از شیوع ویروس کرونا مانع از سفرش شد.
پوشش تجمع زنان سیاهپوش صربستان در سالگرد قتل عام سربرنیتسا یکی از بهترین گزارشهای تهیه شده توسط میلیویویچ برای کانال بالکان شبکه سحر است.
منبع : دانشجو
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.