کارگر آنلاین | قالیباف در مورد زنجیره فولاد و سنگ آهن در بورس کالا گفت: شیوهنامه ارائه محصولات زنجیره فولاد نهایی نشده است و بعد از این که یک شیوه نامه نهایی شود باید در مورد آن صحبت کرد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادارهمچنین در مورد شرکتهای سرمایه گذاری استانی سهام عدالت که به تازگی وارد بورس شدهاند، گفت: شرکتهای سرمایهگذاری استانی بازگردان دارند و کارهای آنها به صورت بازگردانی انجام میشود.
رئیس سازمان بورس همچنین در مورد نرمافزار ایرانی معاملات بورس گفت: کارهای تهیه این نرم افزار انجام شده و قراردادی با شرکت تولیدکننده ایرانی بسته شده و هر موقع این نرم افزار آماده شود، وارد اجرا خواهد شد.
منبع : شبکهخبر
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.