به گزارش کارگرآنلاین، وکلای مل بی خواننده زن امریکایی ،حکم جلب شوهر وی را به خاطر بدرفتاری و آزار دختر ۱۰ ساله شان از دادگاه لس آنجلس گرفته اند. بر اساس شواهد همسر مل بی فقط تحت شرایط خاص می تواند دخترش را ببیند.
همسر مل بی، بلافونته ،۳۹ ساله کارگردان و تهیهکننده سینمایی که با آثارش در هالیوود شهرتی جهانی کسب کرده، در واقع یک شرور سابقهدار است و به کار در قاچاق زنان به امریکا و پولشویی متهم است، اما وکلای او این اتهامات را ظالمانه و بی اساس خواننده اند.
مل بی دارای یک دختر از بلافونته و دو دختر از ازدواج های قبلی اش با جیمی گالزار و ادی مورفی است و بلافونته نیز از ازدواج قبلی اش یک دختر دارد.
این زن وشوهر که ۲۰۰۷ با هم ازدواج کرده اند امسال از هم جدا خواهند شد./24آنلاین
این خواننده زن،حکم جلب شوهرش را گرفت/عکس
استفان بلافونته همسر مل بی خواننده امریکایی به خاطر دعوت از یک آدمکش به خانه و اجازه خوابیدن در تخت دخترش به دادگاه فرا خوانده شد.

کلیدواژهها
ارسال نظر
اخبار برگزیده
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.