پربحث ها
اخبار اقتصادی
چرا نباید عسل یخزده خورد؟
کاربران زیادی شکایت کردهاند که پس از مصرف توده یخزده عسل «بیمار» شدهاند
کارشناسان هشدار داده اند افرادی که عسل یخ زده میخورند ممکن است با مشکلاتی از جمله اسهال، نفخ معده، درد شکم و دیگر عوارض رو به رو شوند.
این حرکت می تواند موجب پوسیدگی دندانها شود.
بیزا یانگ، استادیار رشته تغذیه در دانشکده فرهنگ، آموزش و توسعه بشری استاینهارت دردانشگاه نیویورک معتقد است هرچند عسل یک ماده شیرین طبیعی و حاوی فواید بسیار است، اما مصرف عسلی که در دمای زیر چهار درجه نگه داشته شده ممکن است موجب مشکلاتی از جمله نفخ شکم و اسهال شود.»
او افزود: «اما از این گذشته، اگرعسل در دمای مناسب نگهداری شود شکرک نمیزند، باکتری در آن رشد و نمو نمیکند و مواد مغذی و طعم آن حفظ خواهد شد.»
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید