پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00022:04 - 1399/04/01

دستگیری مرد ۸۳ ساله در رودبار به جرم آزار همسر ۲۸ ساله اش

کارگر آنلاین: فرمانده انتظامی رودبار گفت: مردی ۸۳ ساله که همسر ۲۸ ساله خود را به علت خوب کار نکردن در مزرعه و اختلافات خانوادگی به طرز فجیع با چوب دستی و لوله پلاستیکی مجروح کرده بود، دستگیر شد.

سرهنگ حمیدرضا فیضی، فرمانده انتظامی رودبار از دستگیری مرد همسر آزار در این شهرستان خبر داد. وی افزود: در پی تماس شهروندان با پلیس ۱۱۰ مبنی بر درگیری و ضرب و جرح در یکی از روستا‌های بخش خورگام این شهرستان، ماموران انتظامی برای رسیدگی به موضوع در محل حاضر شدند.


این مقام انتظامی اظهار داشت: با حضور ماموران انتظامی مشخص شد که مردی ۸۳ ساله همسر ۲۸ ساله خود را به علت خوب کار نکردن در مزرعه و اختلافات خانوادگی به طرز فجیع با چوب دستی و لوله پلاستیکی از ناحیه اعضای بدن مجروح کرده است.
سرهنگ میرفیضی ادامه داد: در هماهنگی با مقام قضایی ضارب دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی و سپس با قرار مناسب روانه زندان شد.


فرمانده انتظامی رودبار با اشاره به تلاش پلیس برای برقراری امنیت و آرامش جامعه، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.


 

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران