این شهروند ادعا میکند «پدرم به علت بیماری کرونا در بخش آیسییوی بیمارستان هاشمینژاد بستری بود. با توجه به بهبود نسبی اوضاع جسمیاش پزشک معالج دستور داده بود که از آیسییو به بخش منتقل شود. در همان روز ساعت ۱۳:۵۰ پرسنل بیمارستان با استفاده از آسانسور اقدام به انتقال او از آیسییو به بخش کردهاند.
این فرد مدعی میشود: «یکی از نگهبانان به من گفت آسانسور مذکور هنوز تاییدیه نگرفته و با وجود این، بیمارستان در حال استفاده از آسانسور است. حتی آسانسور را هم هنوز تحویل تاسیسات بیمارستان ندادهاند».
این شهروند در ادامه مدعی میشود: «۱۰ روز پشت سر هم به بیمارستان میروم، اما هنوز موفق نشدهام با مدیر و رئیس بیمارستان صحبت کنم.»
تاخیر در تاییدیه آسانسورهای بیمارستان هاشمینژاد، چند ماه پس از راهاندازی
محمدمهدی ایزدپناه، مدیر بیمارستان هاشمینژاد به ادعاهای مطرحشده پاسخ میدهد و در اینباره میگوید: «بیمارستان تقریبا آبان سال گذشته افتتاح شد. با توجه به بحث کرونا هدف وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد این بود که از ظرفیتهای بیمارستان جدید برای کرونا استفاده شود. در واقع به نوعی کار با سرعت پیش رفت. از طرفی وسعت بیمارستان حدود چهار تا پنج برابر افزایش یافت که ابتدا ۸۰۰۰ مترمربع بود و الان ۴۰ هزار مترمربع است. از اینرو به همان نسبت امکانات و تجهیزاتی که در بیمارستان به کار رفته گستردهتر شده که یکی از آنها بحث تاسیسات و آسانسورهاست.
مدیر بیمارستان شهید هاشمینژاد مشهد افزود: «در این مورد هم فرد، بیمار کرونایی بوده و باید وارد بخش مراقبتهای ویژه میشده که متاسفانه به دلیل نواقصی که عرض کردم در باز نشده است. این اشکال هم از موتور آسانسور بوده است؛ بنابراین تا موقع تماس با شرکت مد نظر و اعزام نیرو از سوی آنها زمانبر شده است. در عین حال در آنجا هم پرستار، تکنیسین بیهوشی و ... بالای سر بیمار بودهاند، اما بیمار بدحال بوده است. متاسفانه این اتفاق افتاده و درباره مدت زمان توقف بیمار در آسانسور، زمانی که به صورت کتبی به ما اعلام شده ۳۲ دقیقه بوده است، نه بیشتر».
وی خاطرنشان کرد: «البته بحث زمان نیست، بحث اهمیت جان بیمار است. این قضیه برای ما خوشایند نبود، اما این اتفاق ممکن است در هر جایی بیفتد. با این حال در مجموع قابل قبول نیست.»
موتور ۲ آسانسور بیمارستان شهید هاشمینژاد مشکل دارد