لیودمیلا میکیتیوک، متخصص تغذیه در روسیه در مورد خواص مفید کاکائو و کاستیهای این نوشیدنی گزارشی را تهیه کرده است.
این متخصص تاکید کرد که در این مقاله در خصوص پودر طبیعی کاکائو صحبت میکنیم، زیرا نوشیدنی فوری کاکائو که از مغازه تهیه میکنید، حاوی مواد شیمیایی و رنگ است و مزایای موجود در آن بیش از ۲۰ درصد یک کاکائوی خالص نیست.
این متخصص تغذیه ادامه داد: فنلها و پروسیانیدینها در کاکائو با اتصال مولکولهای کلاژن و ایجاد استحکام پوست را جوان میکنند.
لودمیلا میکیتیوک در ادامه میافزاید که اگر شیر و شکر را به کاکائوی خالص اضافه کنید یک نوشیدنی نسبتاً پر کالری است؛ بنابراین بهتر است صبحها شیر کاکائو بنوشید. در صبح، ریتمهای بیولوژیکی فعالتر است و تجزیه و تبدیل پروتئین ها، چربیها و کربوهیدراتها به انرژی سریعتر اتفاق میافتد. از خوردن شیر کاکائوی شیرین شده به دلیل کالری بالا در شب جلوگیری کنید.
انتهای پیام/
∎