به گزارش کارگر آنلاین ، اسانس این گیاه دارای خواصی مانند آنتی باکتریال قوی، اشتها آور، ضد کرم و ضد نفخ است. مصرف موضعی این اسانس سبب کاهش دردهای روماتیسمی و عصبی میگردد. اسانس این گیاه دارای کاربرد بسیار وسیع در صنایع آرایشی و بهداشتی است و سالانه ۶۰۰۰ تن از اسانس علف لیمو در جهان تولید میگردد. گیاه علف لیمو خاصیت ضدباکتریایی و ضدقارچی دارد. به هنگام مخلوط شدن با فلفل سیاه برای رفع درد قاعدگی و حالت تهوع مفید است.
▪ چای این گیاه ادرارآور است.
▪ روغن علف لیمو التهاب را کاهش میدهد و فرد را از درد عضلات، دندان، مفصل و سردرد محافظت میکند.
▪ این گیاه تصفیه کننده کبد، کلیه، لوله گوارش، مثانه و لوزالمعده است. علاوه بر آن، در کاهش میزان اسید اوریک، کلسترول و چربیهای اضافه نیز مؤثر است.
▪ مصرف این گیاه هاضمه، گردش خون و ترشح شیر را تحریک میکند.
▪ روغن طبیعی این گیاه، برای تقویت و بهبود عملکرد سیستم عصبی مفید است و در درمان اختلالات عصبی مانند آلزایمر، پارکینسون و سرگیجه نیز مؤثر است.
علف لیمو
▪ عضلات و بافتهای بدن را تقویت میکند و با کاهش آکنه و جوش کیفیت پوست را بهبود میبخشد.
▪ مصرف جوشانده علف لیمو فشار خون را کاهش میدهد.
▪ برگهای علف لیمو برای تحریک رودهها مؤثر است.
▪ علف لیمو تب، سرفه، سرماخوردگی و استرس را رفع میکند.
▪ علف لیمو درد آرتریت و روماتیسم را برطرف میکند.
▪ دو قطره روغن علف لیمو را به روغن طبیعی بادام و زیتون اضافه کنید و پوست خود را ماساژ دهید.
▪ برای تهیه چای با برگهای تازه علف لیمو، دو لیوان آب را با یک چهارم لیوان برگ تازه بجوشانید و برای ۳ دقیقه دم کنید.
▪ برای تهیه چای با برگهای خشک، یک لیوان آب جوش را با دو قاشق مرباخوری برگ خشک آن در یک لیوان آب برای ۱۰ دقیقه دم کنید.
▪ به عنوان ادویه پودر علف لیمو به همراه پودر کاری و زنجفیل در سوپ و خوراک تایلندی کاربرد دارد.
دیگر خواص علف لیمو