کارگران واحد حمل و نقل سبک و سنگین معدن چادرملو با بهرهگیری از تبصره ۲ ماده ۷ قرارداد خود را دائمی کردند.
۴۶ نفر از کارگران واحد حمل و نقل سبک و سنگین معدن چادرملو با بهرهگیری از تبصره ۲ ماده ۷ توانستند، قرارداد خود را دائمی کنند.
آنها ادامه دادند: کارفرما نسبت به رای صادر اعتراض کرد، به همین دلیل، پرونده به هیات حل اختلاف ارجاع شد. پس از برگزاری جلسات و شنیدن صدای طرفین، رای به نفع نیروهای کار صادر شد. اگرچه این رای هنوز ابلاغ نشده اما رای صادره قطعی است. آقای تشکری (مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد) برخلاف دیدگاه حاکم در ادارات کار یعنی حمایت از کارفرمایان از نیروهای کار بسیار حمایت کرد.
به گفته کارگران، این رای تمامی فعالان حوزه کار استان یزد را شگفتزده کرده است. هفت خان رستم پشت سرگذاشتیم تا با استفاده از ظرفیت قانون و دور از حاشیهها به حق خود برسیم.
انتهای پیام/