روش پخت هندوانه یکی از راههای درمان سنگ کلیه است که از گذشته در بین مردم رایج بوده. جوشاندن هندوانه برای سنگ کلیه تاثیر مثبتی دارد. به علت تاثیر فوری این روش، هنوز هم جزء درمان های خانگی مرسوم است.
شیوهی پخت هندوانه
هندوانه 2 تا 3 کیلویی را شسته، سپس با پوست خرد کرده و در قابلمه بدون آب بریزید. زیر گاز را روشن کنید. بعد از جوش آمدن 1 عدد چوب داریچین 10 سانتیمتری را در آن انداخته و درب قابلمه را ببندید. پس از 30 تا 35 دقیقه بدون برداشتن از روی گاز با گوشت کوب شروع به له کردن آن (هندوانه با پوست) کنید. بعد از له شدن مجددا به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد.
بعد از خنک شدن هندوانهی له شده را صاف کنید. چوب دارچین را به عصارهی صاف شده اضافه کنید.
شیوهی مصرف هندوانه پخته
هنگام مصرف هندوانهی پخته حتما بنشینید. چون ایستادن باعث فشار به مثانه و تخلیه سریع آن میشود.
بین ساعت 5 تا 7 عصر به صورت نشسته، این ترکیبات را به صورت نشسته میل کنید:
1 لیوان آب ھندوانه صاف شده با 1 قاشق مربا خوری عسل و چوب دارچین به آرامی میل کنید.
پس از نوشیدن روی تخت دراز بکشید. بعد از حدود 45 دقیقه احساس درد خواھید کرد. عمل دفع را انجام داده مجدد به تخت برگردید. سپس لیوان دوم را میل کنید. بعد از انجام عمل دفع دوم ، سومین لیوان را میل کنید. تا 2 ساعت بعد از خوردن این سه لیوان عمل دفع سنگ باید انجام شود.
اگر دفع انجام نشد 45 روز بعد مجدد آن را تکرار کنید.
توجه
1. اگر درد صبح شروع شد آب هندوانه و عسل را بنوشید، ولی بین 5 تا 7 عصر هم حتما 2 تا 3 لیوان میل کنید.
اگر کم خون هستید و خون سنگ ساز است و بر اثر مصرف کلسیم و اسید اوریک سنگ ساز شده؛ بین 5 تا 7 عصر حداقل 2 لیوان میل کنید.
2. افراد سودایی و یا سرد مزاج یا کسانیکه رماتیسم دارنددر ھر لیوان 1 قاشق مربا خوری دارچین ھم اضافه کنند. اما ساعت میل کردن این افراد باید بین 9 تا 11 شب 2 تا 3 لیوان و بین 11 شب تا 1 بامداد مابقی را بخورند.
3. کسانیکه مشکل خون ندارند ولی بصورت ارثی سنگ کلیه دارند فقط بین ساعت 11 تا 1 بامداد 2 تا 3 لیوان میل کنند.
4. کسانیکه به علت چاقی سنگ دارند، و مشکل اسید اوریک و مشکل ارث ندارند؛ ساعت 9 تا 11 شب 2 تا 3 لیوان میل کنند. ادامه را بین ساعت 11 تا 1 بامداد مصرف کنند.
اگر مطابق با دستور ذکر شده جوشانده هندوانه مصرف شود در مدت زمان معین سنگ کلیه دفع می شود.
فواید هندوانه