تاریخ : 07:04 - 1400/09/09
کد خبر : 1080410
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

زنان بعد از ۵۰ سالگی باید این خوراکی را هر روز بخورند

زنان بعد از ۵۰ سالگی باید این خوراکی را هر روز بخورند

کارگر آنلاین | بعد از ۵۰ سالگی، برای زنان مهم است که با رژیم غذایی مناسبی با علائم یائسگی مانند شکنندگی استخوان‌ها مبارزه کنند. طی این مرحله از زندگی، باید مصرف کلسیم و ویتامین D را افزایش دهید. قارچ، یکی از منابع غذایی ویتامین D می‌باشد. قارچ‌هایی را تهیه کنید که زیر نور خورشید پرورش یافته‌اند.