شربت فرنجمشک و بهار نارنج حاوی انواع ویتامینهای A ، C E ، K ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ ، منیزیم، پتاسیم، فسفات، آهن، کلسیم، روی، تانن، پکتین، فنیل اتانول و گرانول است.
برای بررسی خواص شربت فرنجمشک و بهار نارنج و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتوگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهمترین خواص شربت فرنجمشک و بهار نارنج
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت فرنجمشک و بهار نارنج برای افرادی که دچار مشکلات گوارشی با منشا عصبی هستند، بسیار مفید است، زیرا این شربت اعصاب معده را آرام و ناراحتیهای گوارشی را هم برطرف میکند.
مواد لازم برای تهیه یک و نیم لیتر شربت فرنجمشک و بهار نارنج
عسل ۶ قاشق غذاخوری
عرق بهار نارنج یک و نیم لیوان
عرق بیدمشک یک لیوان
گلاب نصف لیوان
بذر فرنجمشک ۲ قاشق غذاخوری
آب ۶ لیوان
آب ولرم نصف لیوان
طرز تهیه شربت فرنجمشک و بهار نارنج
-نخست عسل را در آب ولرم حل کنید.
-محلول آب و عسل را به آب بیفزایید و هم بزنید.
-بذر فرنجمشک را به محلول آب و عسل اضافه کنید.
-عرقیجات را به سایر مواد بیفزایید.
-مواد را خوب هم بزنید تا شربت لعاب بدهد و جا بیفتد.
- میتوان در صورت دلخواه به این شربت یک تا ۲ عدد سیب رنده شده هم اضافه کرد.
-این شربت بهتر است یک لیوان صبح ناشتا و یک لیوان شب قبل از خواب میل شود.
خبرنگار : محدثه بابامرادی