این گیاه ۶۰ برابر مرکبات و سایر میوه ها ویتامین C دارد و قاتل سرماخوردگی و آنفولانزاست
کارگر آنلاین | محتوای ویتامین C موجود در این گیاه در قیاس با مرکبات به ۶۰ برابر میرسد. بنابراین خوراکی خوبی برای درمان تب و همچنین آنفولانزا است.
این گل 20 برابر لیمو ویتامین C دارد متأسفانه مقدار زیادی از ویتامین C هنگام خشک کردن یا تهیه محصول از میوه گل نسترن از بین می رود . کاهش ویتامین Cاین میوه به مقدار خرد کردن و ذرات آن بستگی دارد مثلا اگر میوه فقط نصف شود، میزان ویتامین C موجود در آن پس از یک سال و نیم نصف می شود و اگر خرد شود، پس از شش ماه صددرصد ویتامین C آن از بین می رود. این میوه حاوی ویتامین های A1 ،B1 ،B2 ،B3 و K ، اسید سیتریک و اسید مالیک نیز است.