تاریخ : 18:22 - 1400/10/24
کد خبر : 1083430
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

برنج را با پوست این صیفی دم کنید / خاصیت ۱۰ برابر می شود

برنج را با پوست این صیفی دم کنید / خاصیت ۱۰ برابر می شود

کارگر آنلاین | برنج مغذی تربا اضافه کردن پوست پیاز: درحین پخت برنج به آن پوست پیاز اضافه کنید تا ویتامین‌های آن را زیادتر کنید. اجازه دهید تا زمان پخت کامل برنج با هم بپزند و در آخر به راحتی پوست را جدا کنید.

۱۰ کاربرد شگفت‌انگیز پوست پیاز که از آن بی‌خبرید

  • پوست بیرونی سیر و پیاز منبعی غنی از ویتامین‌های A,C,E و سرشار از آنتی اکسیدان‌ها است؛ پوست سیر ضمنا منبع فلاونوئید مخصوصا نوع کوئرستین است که آنتی اکسیدان و آنتی بیوتیکی قوی است. پوست کندن سیر آنتی اکسیدان فنیل پروپانوئید را از بین می‌برد که می‌تواند از قلب محافظت کند و همزمان با مبارزه با پروسه پیری، سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد و کلسترول خون را پایین می‌آورد پس چنانچه پوست سیر را در بین محصولات سلامتی در بازار دیدید، تعجب نکنید.

خبرنگار : یگانه تیمورپور