به گفته اشلی کوف، متخصص تغذیه، با افزودن لیمو یا آبلیمو شرایط آب هرچه بیشتر قلیاییسازتر می شود. این می تواند برای دستگاه گوارش مفید باشد، زیرا محیط بهتری را برای رشد باکتری های خوب فراهم می کند. لیمو ترشح بی کربنات سدیم درون روده کوچک را تحریک می کند و این می تواند به تسکین سوء هاضمه کمک کند.
به گفته استفانی فراری، متخصص تغذیه، هیچ دلیلی برای ننوشیدن آب لیمو وجود ندارد. این نوشیدنی بدن را هیدارته نگه می دارد و از این رو عملکرد عضلانی و گوارش را بهبود می بخشد. همچنین، نوشیدنی آب لیمو ممکن است به کاهش وزن نیز کمک کند. این در شرایطی است که مزه تلخ لیمو می تواند به افزایش تولید صفرا و جریان آن کمک کند.
خبرنگار : یگانه تیمورپور