تاریخ : 01:09 - 1400/10/30
کد خبر : 1083813
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

این دانه سوزش سر دل و معده را از شب تا صبح از بین می برد

این دانه سوزش سر دل و معده را از شب تا صبح از بین می برد

کارگر آنلاین | می توان از هل در آشپزی ها علاوه بر عطر و طعمش، برای افزایش هضم نیز استفاده کرد. هل نیز متابولیسم را تحریک می کند، و خواص آنتی اکسیدان و ضد التهابی دارد.هل باعث تحریک ترشح اسید صفراوی در معده می شود که به هضم کمک می کند و همچنین از بیماری های دستگاه گوارش مانند رفلکس اسید، سوزش سر دل، اسهال، و غیره جلوگیری می کند.

خواص باورنکردنی هل

خبرنگار : اکرم تیمورپور