به گزارش کارگرآنلاین محمد حسین نیکنام، عضو فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه بحث سلامت معنوی جزو بحثهای بسیار مهم و ضروری در حوزه سلامت است، اظهار کرد: یکی از راههای ارتقای سلامت معنوی انس با قرآن است.
وی افزود: سلامت معنوی از چندین دهه گذشته در سازمان جهانی بهداشت مطرح شده و تا قبل از آن تنها به بعد سلامت جسمی، روانی و اجتماعی در انسان توجه شده بود و بعد سلامت معنوی کاملا مغفول مانده بود.
نیکنام افزود: سلامت معنوی ارتباط مستقیمی با دین، مذهب و نگرش ایدئولوژیک انسان دارد و از آنجا که به سه بعد دیگر سلامت اشراف دارد، باید در عرصه زندگی به آن توجه ویژهای داشته باشیم.
عضو گروه سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی عنوان کرد: وقتی نگرش، بینش و اعتقادات ما نسبت به عالم و اعتقاد به عدالت محکم باشد به تناسب، رفتار بهتر و روح و جسم سالمتری خواهیم داشت.
وی خاطر نشان کرد: بیماری که اعتقادات قوی دارد و نگرش معنوی در وجودش نهفته است، تحمل بیشتری در مقابل بیماری دارد و شرایط بسیار مطلوبتری در مقایسه با بیماری دارد که از معنویت برخوردار نیست.
نیکنام یادآور شد: هرچقدر بیشتر بتوانیم با قرآن انس بگیریم در ارتقای سلامت معنوی گام موثرتری بر داشتهایم و باید با جدیت این مسیر را که همان نهادینه کردن سلامت معنوی در جامعه است، ادامه دهیم.