تاریخ : 16:32 - 1400/11/21
کد خبر : 1085121
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

حذف این صیفی از کنار غذا در سفره ها باعث پیدایش بیماری قند خون شد

حذف این صیفی از کنار غذا در سفره ها باعث پیدایش بیماری قند خون شد

کارگر آنلاین | پیاز یک آنتی بیوتیک قوی است و علاوه بر خواص ضد باکتریایی ، کاهش دهنده کلسترول و فند نیز به شمار میرود.

به گزارش کارگر آنلاین، پیاز عامل مهمی در کاهش قند خون بالا و کلسترول است و پایین آورنده قند خون بالا و سطح کلسترول در مبتلایان به دیابت می باشد.

دیابتی‌ها پیاز بخورند

  • مطالعات و پژوهشات جدید نشان داده است که مصرف پیاز برای کاهش قند خون و همچنین کاهش سطح کلسترول ( چربی خون) در افراد مبتلا به دیابت مفید است .البته دارو های کاهش دهنده نیز هم باید مصرف شود.
  • براساس این گزارش ، پیاز یک آنتی بیوتیک قوی است و علاوه بر خواص ضد باکتریایی ، کاهش دهنده کلسترول و فند نیز به شمار میرود. که در این مورد محققان این آزمایش را بر روی موش ها انجام داده و به نتایجی دست یافته اند.
  • آنتونی محققی از دانشگاه ایالتی دلتا در آبراکا ( نیجریه ) گفت که مکانیسم عملکرد پیاز در کاهش قند خون نیاز به بررسی و مطالعه دارد. و محققان در یک بررسی به موش های مبتلا به دیابت عصاره پیاز را به میزان ۲۰۰ ، ۴۰۰ ، و ۶۰۰ میلی گرم ( متناسب به وزن بدن) خوراندند و میزان اثر آن را مورد مطالعه قرار دادند آنها مشاهده کردند عصاره پیاز به میزان زیادی در کاهش سطح قند خون تاثیر دارد.
  • در این مطالعات محققان همچنان عنوان کردند مصرف عصاره پیاز در موش های غیر دیابتی منجر به افزایش وزن میشود و این در حالی است که در موش های دیابتی افزایش وزنی دیده نمی شود.
  • میزان کالری پیاز زیاد نیست اما با افزایش سرعت سوخت ساز و افزایش اشتها منجر به مصرف بیشتر مواد غذایی می شود.

خبرنگار : محدثه بابامرادی