دمکرده قراقاط موجب کاهش فشار خون می شود.
برگ درخت زیتون 3 گرم را با 300 سی سی آب جوش 20 دقیقه دم کرده روزی سه فنجان میل شود.
مصرف والک موجب پائین آمدن فشار خون می شود.
مقدار 30 گرم از ریشه و برگ خشک توت فرنگی را در یک لیتر آب بجوشانید و در طول روز از آن میل کنید.
دمکرده سرخ ولیک به مقدار چهل گرم در یک لیتر آب برای پائین آوردن فشار خون مفید است.
خوردن طالبی در صبح و عصر فشار خون بالا را کاهش می دهد.
هسته هلو باعث کاهش فشار خون می شود اما باید با احتیاط مصرف شود. هر روز به مدت یک هفته یک عدد از هسته هلو میل شود.
زغال اخته 10 صبح و 5 عصر هر دفعه 50 گرم میل شود.
هندوانه 10 صبح و 5 عصر میل شود البته دمای هندوانه نباید سرد باشد.
مامیران را برای تنظیم فشار خون مصرف می کنند.
عناب 20 عدد را در شیر خیس نموده صبح ناشتا به مدت یک هفته میل شود.بعد از هر غذا 2 عدد عناب و یک قاشق چایخوی زرشک میل شود.
مغز هسته شلیل باعث کاهش فشار خون می شود روزی یک عدد به مدت 7 روز میل شود، زیاد مصرف نشود سمی است.
احتیاط:
افرادی که دچار فشار خون بالا هستند باید در خوردن جوانه ی گندم احتیاط کنند و موقع شدت بیماری از مصرف آن اجتناب کنند.
هنگام بالا بودن فشار خون از خوردن بادنجان، گوجه فرنگی ، نمک، اسفناج، شیرینیجات، و مواد نفاخ و هندوانه و مایعات زیاد خودداری کنید. عصبانی شدن هم فشار خون را بالا می برد.
قهوه برای بیماری فشار خون مضر است.