اگر می خواهید بادمجان را با پوست مصرف کنید، زمانی که بادمجان تازه و پوست آن شاداب و جوان است، این کار را انجام دهید و از بادمجان های پیرتر و درشت که رنگشان تیره تر و تلخی بیشتری دارند، استفاده نکنید.
ارزش غذایی بادمجان و پوست آن
بادمجان حاوی ریزمغذی فراوان و کالری اندکی است. یک فنجان بادمجان دارای :
در صورت استفاده از پوست بادمجان فیبر بیشتری به بدنتان خواهید رساند.
فواید پوست بادمجان
فواید و خواص بی نظیر پوست بادمجان
خواص پوست بادمجان
نکاتی برای انتخاب بادمجان مناسب با نگاه به پوست آن
بادمجان های با پوست روشن تر را انتخاب کنید. بادمجان های جوانتر و کوچکتر پوست نازکی دارند و برای خوردن مناسب ترند اما بادمجان های بزرگتر، بهتر است بدون پوست مصرف شوند. بسیاری از بادمجان هایی که فروخته می شوند، کاملا رسیده هستند و اگر در زمان مناسب چیده شوند، تلخی کم تری دارند و قابل خوردن هستند.
برای بادمجان کبابی، بهتر است بادمجان های کوچکتر را انتخاب کنید. یکی از راه های از بین بردن تلخی بادمجان، خیساندن آن در آب نمک به مدت 15 دقیقه می باشد.