در گذشته دانشمندان مجموعه ای از میکروب ها را جمعآوری کردند که قادر بودند کربن دی اکسید را به آمینو اسید تبدیل کنند و نتیجه نهایی یک محصول پروتئینه از آب در می آمد که در محصولات بدون گوشت آنها را مورد استفاده قرار می دادند و برای گیاهخواران هم استفاده می شد.
تولید گوشت قرمز از هوا
دکتر لیزا این فرآیند را مخمر سازی می گوید و اینگونه توضیح می دهد که باعث ایجاد کربن منفی شده و زمانی که تحت عمل تخمیر سازی قرار می گیرد، کربن دی اکسید تولید می کند اما کمکم این روش را تغییر دادند و خواستند که روش جدیدتری را ابداع کنند.
پروتئین هوا تنها استارتاپی بود که اکنون برای تولید پروتئین مورد استفاده قرار می گیرد و توسط تکنولوژی های متعددی آزمایش شد و ناسا هم در سال 1960 در مورد آن صحبت کرده بود.
در واقع آنها می خواستند که فضانوردان غذای خودشان را در فضا تولید کنند و طبق آزمایش ها و آزمون و خطاهایی که انجام دادند، به این یافته ها دست پیدا کردند.
در واقع به این فکر می کردند که چگونه ما می توانیم از تغییرات آب و هوایی بهره ببریم تا اینکه متوجه شدند؛ می توانند مواد اسیدی مانند پروتئین را از طریق هوا تولید کنند. البته هنوز نیاز به آزمایش های بسیار متعدد و اقدامات بسیار پیشرفته تری هست اما ایده اصلی پذیرفته شده و آنها عقیده دارند که این پروتئین های هوایی می تواند به اندازه پروتئین هایی که از گوشت بدن حیوانات به دست می آید یا حتی موادی مثل سویا، مفید و موثرتر هم باشد.