تاریخ : 10:31 - 1400/12/10
کد خبر : 1086125
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

حذف این دانه از غذای ایرانیان عامل افزایش شدید سکته شد

حذف این دانه از غذای ایرانیان عامل افزایش شدید سکته شد

کارگر آنلاین | اگر گیاهخوار هستید و یا ماهی نمی خورید، تخم کتان می تواند بهترین منبع چربی های امگا ۳ باشد. تخم کتان منبع غنی ازآلفا لینولئنیک اسید(ALA) هستندکه از اسیدهای چرب امگا ۳ می باشند که باید از غذایی که می خورید، به دست آورید چون بدن آن ها را تولید نمی کند. مطالعات نشان داده اند مصرف تخم کتان به دلیل اسیدهای چرب و مواد مغذی به خطر پایین ترآمدن سکته کمک می کنند.

تخم کتان