تاریخ : 18:19 - 1400/12/20
کد خبر : 1086722
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

۲۱ مورد از خواص عسل خام

۲۱ مورد از خواص عسل خام

کارگر آنلاین | عسل ماده چسبنده و غلیظی است که هر چه مقدار آب آن کمتر باشد، چسبندگی و غلظت آن بیشتر است و با توجه به منطقه‌ای که زنبور در آن تغذیه کرده و نوع گیاهانی که استفاده می‌کند، رنگ و غلظت عسل متفاوت است. عسل یک ماده غذایی اسیدی است، اما به خاطر قندی که در آن وجود دارد، این حالت اسیدی احساس نمی‌شود. عسل تنها ماده غذایی است که فاسد نمی‌شود؛ البته چنانچه عسل حرارتی بیشتر از ۶۰ درجه ببیند، کلیه خواص خود را از دست می‌دهد.

آنچه از فواید و خواص عسل طبیعی</div><br>
	<div class=