تاریخ : 14:14 - 1401/01/05
کد خبر : 1087295
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

هضم غذای سنگین روزهای نوروز را به این میوه بسپارید

هضم غذای سنگین روزهای نوروز را به این میوه بسپارید

کارگر آنلاین | کیوی به سالم ماندن دستگاه گوارش کمک می‌کند. کیوی سرشاز از فیبر است که به هضم و سلامت روده کمک می‌کند. کیوی سیستم روده را تحریک می‌کند تا از یبوست امتناع کند. از دیگر خواص کیوی می‌توان به خاصیت ضد یبوست بودن آن اشاره کرد. به همین دلیل مصرف کیوی را معمولاً به عنوان یک ملین طبیعی و پرخاصیت به افرادی که از مشکل یبوست رنج می‌برند، توصیه می‌کنیم. یک مطالعه در مورد کیوی نشان داد که مقدار خوبی از آنتی اکسیدان پروتئولیتیک اکتینیدین را ذخیره می‌کند که هضم پروتئین ها را بهبود می‌بخشد. عصاره کیوی باعث افزایش رشد اسید لاکتیک می‌شود و مانع از رشد باکتری‌های اشریشیا کلی (Escherichia coli) و کمک به حفظ سلامتی گوارشی می‌شود.

کیوی را با پوست بخورید