به گزارش کارگر آنلاین ، این کارگران، مهمترین خواستهی خود را «تعیین تکلیف مالکیت کارخانه» عنوان کردند و افزودند: از انتهای سال ۹۸ با اعلام وررشکستگی کارخانه، تولید افت کرده و اخیراً به صفر مطلق رسیده است. پیش از این، یک ماه کارخانه تعطیل بود؛ دیروز سر کار رفتیم اما اطلاعیهای روی بُرد زده بودند که تا اطلاع ثانوی، کارخانه تعطیل است. این شرایط، کارگران باسابقه و متخصص این واحد تولیدی را نگران کرده است.
کارخانه کیان تایر، حدود هزار کارگر دارد؛ این کارگران در دوران ورشکستگی و رکود که بیش از دو سال به درازا کشیده، دستمزد خود را دریافت کردهاند اما مزایای مزدی آنها تقلیل یافته است؛ با شرایط موجود، پرداخت مزد فروردین ماه در ابهام است.
یک کارگر این کارخانه در ارتباط با شرایط افول این واحد تولیدی میگوید: کارخانه سال ۸۲ به یک فرد واگذار شد؛ این فرد نتوانست این واحد تولیدی قدیمی را سر پا نگه دارد؛ حتی وامهایی که گرفته شد، هزینه کارخانه نشد؛ از انتهای ۹۸، مسیر افول کارخانه شدت گرفت تا به توقف کامل تولید رسید.
کارگران کیان تایر از رئیس جمهور تقاضا دارند؛ تکلیف مالکیت کارخانه را مشخص کند: «تقاضا داریم کارخانه را به یک ارگان توانمند دولتی واگذار کنند؛ تنها بازگرداندن مالکیت به دولت و واگذاری به یک ارگان قدرتمند میتواند این واحد تولیدی را به روزهای اوج خود بازگرداند؛ هیچ راه دیگری نیست.»
کارگران کیان تایر در خیابان پاستور از رئیس جمهور درخواست کردند موضوع را با جدیت پیگیری کند و هزار کارگر متخصص را از بلاتکلیفی و آیندهی مبهم نجات دهد.