بررسی ۱۷ مطالعه با بیش از ۸۳۰ شرکتکننده نشان داده است که میزان نشانگر التهابی CRP در افرادی که مکمل سیر مصرف میکنند، به میزان قابل توجهی کمتر است. با این حال، عصارهی سیر کهنه مؤثرتر است و میتواند میزان CRP و TNF-α را در خون کاهش دهد.
سایر مطالعات نشان دادهاند که سیر به افزایش آنتی اکسیدانها در بدن کمک میکند. به طوری که میزان آنتی اکسیدانهایی مثل گلوتاتیون (GSH) و سوپراکسید دیسموتاز (SOD) را افزایش و مقدار نشانگرهای محرک التهاب مانند اینترلوکین ۱۰ (IL-10) و فاکتور هستهای NF-κB را تنظیم میکند. شما میتوانید این گیاهی پرخاصیت را بهراحتی به انواع غذاها اضافه کنید یا از آن به شکل مکمل استفاده کنید.
خبرنگار : محدثه بابامرادی