تاریخ : 23:26 - 1401/02/07
کد خبر : 1088852
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

گوشت این حیوان سرطان را ریشه کن می کند

گوشت این حیوان سرطان را ریشه کن می کند

کارگر آنلاین | از خواص گوشت شتر می‌توان به نقش گوشت شتر در پیشگیری از سرطان اشاره کرد. گوشت شتر دارای یک اسید چرب غیر اشباع به نام لینولئیک اسید که این اسید چرب از تعامل با سایر اسید‌های چرب غیر اشباع جلوگیری می‌کند و موجب پیشگیری از سرطان می‌شود. همچنین داشتن انرژی مناسب برای سلول‌های عصبی خاصیت گوشت شتر است که به سلول‌های عصبی کمک می‌کند تا از این انرژی برای رفع خستگی مغز، فرسودگی و درد عصبی استفاده کنند.