به گزارش کارگرآنلاین امروزه «کبد چرب» به یکی از بیماریهای فراگیر در کشورمان تبدیل شده که عمده علت ابتلا به این بیماری بهدلیل تغذیه غلط و ناسالم و عدم رعایت برخی تدابیر ساده حفظالصحه است؛ در ادامه پرهیزات ضروری برای افراد مبتلا به کبد چرب و مواد غذایی مفید برای این افراد آمده است:
تبلیغ
پرهیزات افراد مبتلا به کبد چرب
_ استرس
_ آب بین غذا
_ آب یخ
_ روغنهای مایع و جامد کارخانهای
_ فست فودها (سوسیس، کالباس و...)
_ گوشت گاو و گوساله
_ مواد غذایی کارخانهای، خوراکیهایی مانند چیپس و پفک و...
_ اسانسهای شیمیایی
_ قند و شکر
_ خوراکیهای کافئیندار
_ چربیهای ترانس بالا مانند: جگر، تهدیگ، خامه، سرشیر، کله پاچه و ...
_ تخم مرغ مگر با مصلحش که پیاز است مصرف شود. (با پیاز هم در هفته بیش از دو بار میل نشود)
مواد غذایی مفید برای بیماران مبتلا به کبد چرب
انار
سیب
آلو
لیمو ترش
گلابی
پرتقال
طالبی
توت فرنگی
شاه توت
کشمش
هویج
تمشک
زرشک
انواع کلم
لبو
آبغوره
سیر و پیاز
کرفس
کدو
سبزیجات
عناب
بادام
سالاد کاهو
زیتون و روغن زیتون
غذاهای ملین و گرم و تر مانند آشها
حتما ورزش را در برنامه روزمره خود داشته باشید.