تاریخ : 10:23 - 1401/02/22
کد خبر : 1089467
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

عامل افزایش فشار خون ایرانی ها مصرف این چاشنی پر مصرف است

عامل افزایش فشار خون ایرانی ها مصرف این چاشنی پر مصرف است

کارگر آنلاین | برای نگهداری طولانی مدت هر ماده‌ی غذایی باید به آن نمک اضافه کرد. نمک از فاسد شدن غذا جلوگیری می‌کند و کمک می‌کند مواد خوراکی برای مدت طولانی قابل استفاده باشد. نمک می‌تواند میوه‌‌ی بی‌ضرری مثل خیار را تبدیل به اسفنجی مملو از سدیم کند. هر اندازه که سبزیجات و میوه‌ها بیشتری در آب نمک باقی بمانند، میزان بیشتری سدیم جذب می‌کنند. یک عدد خیارشور می‌تواند حاوی ۳۹۰ میلی‌گرم سدیم باشد. البته ممکن است بتوانید خیارشورهای کم‌سدیم هم در بازار پیدا کنید.

کاهش فشار خون بالا