تاریخ : 16:45 - 1401/03/09
کد خبر : 1090245
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

بیماری هایی که با سیر نابود می شوند

بیماری هایی که با سیر نابود می شوند

کارگر آنلاین | یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف سیر برای درمان سردی مزاج، بهبود بیماری نقرس و بیماری‌های قلبی بسیار مفید است.

به گزارش کارگر آنلاین محمدرضا حاجی حیدری، متخصص طب سنتی،  گفت: سیر در طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است و گونه کوهی آن که موسیر گفته می شود خواص مشابهی همانند سیر دارد که خوردن آن بسیار توصیه می شود.

خواص درمانی سیر

این متخصص طب سنتی با اشاره به خواص سیر تصریح کرد: مصرف سیر به صورت خام و جوشانده برای درمان سرفه مزمن، دردهای سیاتیک،  نفخ معده، دردهای مفصلی موثر است. همچنین استفاده از سیر به بهبود بیماری نقرس، دردهای ناحیه لگن، زانو و روماتیسم کمک می‌کند.

او افزود: این گیاه بد بو اما پرخاصیت در درمان بهبود بیماری آسم، تنگی نفس و گرم کردن معده های سرد بسیار مفید است.

حاجی حیدری تصریح کرد: پختن سیر با عسل و مصرف آن برای خون مردگی زیر چشم بسیار مفید است.

او ادامه داد: قورت دادن سیر خام برای عفونت های ادراری و برگشت ادرار از مثانه به کلیه ها (بیماری ریفلاکس سیستم ادراری ) در افراد بسیار موثر است.

حاجی حیدری اظهار کرد: ترکیب سیر خرد شده با عسل و استعمال آن بر روی قسمت های ورم کرده  بدن، بسیار موثر است.

خواص درمانی سیر

چه افرادی نباید سیر بخورند؟

این متخصص طب سنتی تاکید کرد: مصرف سیر برای افراد مبتلا به ضعف بینایی، بیماران مبتلا به میگرن ، سردرد و خشکی چشم به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

حاجی حیدری افزود: از آن جایی که مصرف سیر خام برای بیماران کولیت روده توصیه نمی شود؛ بهتر است این افراد سیر را به صورت پخته شده در روغن مصرف کنند.

این متخصص طب سنتی بیان کرد: به علت گرم و خشک بودن مزاج سیر و سرد بودن مزاج سرکه، ترکیب این دو برای افراد گرم مزاج بسیار توصیه می شود، البته از زیاد خوردن آن در فصول گرم سال، پرهیز شود .

خواص درمانی سیر

حاجی حیدری در پایان گفت: ممکن است مصرف سیر و لیمو ترش باعث بهبود علائم بالینی در بیماران قلبی شود اما شواهد علمی کافی درخصوص باز شدن گرفتگی رگ های کرونر قلبی وجود ندارد.