به گزارش کارگرآنلاین بر اساس برخی از پژوهشها اهالی شهرهای ساحلی سالم تر هستند و البته از سلامت روان بالاتری نیز برخوردارند. این نتایج شاخصه های روانی، نوع تغذیه و تحرک افراد را نیز بررسی کرده است.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، نتایج برخی پژوهش ها حکایت از آن دارند که اهالی شهرهای ساحلی از زندگی شادتری برخوردارند . اما چگونه؟ به نظر می رسد نخستین و مهمترین علت این موضوع مشاهده مداوم آبی دریاها و رودخانه ها باشد. روانشناسان پیش از این نیز بارها در مورد تاثیر مثبت رنگ آبی بر سلامت روان صحبت کرده اند و به نظر می رسد این تاثیر برای مردم اهل شهرهای ساحلی چند برابر است.
مشاهده امواج دریا یا حتی جذر و مد نیز در افزایش حس مثبت افراد موثر است. قدم زدن در ساحل نیز برای سلامت جسمی و روانی مثبت ارزیابی می شود. ساخت خانه شنی، دراز کشیدن زیر آفتاب و سایر رفتارهای مشابه نیز می تواند نقشی مثبت در سلامت روان افراد ایفا کند.
در کنار این ها ساکنان شهرهای ساحلی اغلب بیش از دیگر شهرها ماهی می خورند. این ماهی تازه است و با خواص متعدد خود به مردمان این شهر در حوزه سلامت جسمانی سود سرشاری می رساند.
مناظر شهرهای ساحلی نیز اغلب بهتر از شهرهای کویری یا شلوغ است و آرامشی لذت بخش دارد. قایق سواری و شنا کردن نیز از ورزشهایی هستند که در کنار مزایای فیزیکی، برخی مزایای روانی را نیز دارند.