چگونه این حرکت را انجام دهیم؟
چقدر و چندبار انگشت پا را تمرین دهیم؟
برای این که به بهترین نتیجه برسید، باید تعداد حرکات را افزایش دهید؛ هر چقدر که بیشتر این کار را تکرار کنید، فوایدِ آن برایتان بیشتر است. تا جایی این کار را انجام دهید که قادر به تکرار کردنش نباشید که معمولاً در وهله اول انجام 15 تا 20 حرکت خوب و نرمال است.
حداقل دو بار در هفته به اندازه 2 الی 3 ست؛ این حرکت را تکرار کنید. حرکت کششی قوزک پا را هم به صورت فعال به انجام برسانید تا مفصل سالمی داشته باشید.
اثرات مثبت؛ تمرین بالا بردن پنجه پا چه فایده هایی دارد؟
این تمرین باعث تقویت قوزک پا می شود. بالا بردن پنجه یک راه عالی برای ایجاد قدرت، حرکت بهتر و استقامت در ماهیچه های جلوی قوزک پا و قسمت پایین ساق پا می باشد. این ماهیچه ها باعث می شوند که انگشتان پا بالا بروند و شما در هنگامِ حرکت تعادل بیشتری را احساس کنید. اگر قوزک پای قوی داشته باشید، از هر گونه درد و آسیب دیدگی زانو و قوزک جلوگیری شده و در دوران پیری مفصل های سالم تری خواهید داشت و راحت تر حرکت می کنید.
تعادل تان را بالا می برد
اگر قدرت و کنترل کافی روی قوزک پا داشته باشید، تعادل بدن تان افزایش پیدا می کند و به طور کل وضعیت بدن بهتر از قبل می شود. انجام این حرکت باعث می شود که شما نسبت به بدن خود هم آگاهی بیشتری داشته باشید، تعادل کلی افزایش پیدا می کند و خطر زمین خوردن تا حد زیادی کاهش خواهد یافت.
تقویت عضلات پا
باعث بهبود حرکت قوزک پا می شود
انجام این حرکت و جا دادن آن در تمرینات روزانه باعث می شود که حرکت قوزک پا بهبود بخشیده شود و در سنین بالا؛ بدن سالم تری داشته و بهتر حرکت کنید و در کارهایی مانند پیادهروی، دویدن، حرکت اسکات یا خم و راست شدن، وضعیت بدن تان بهبود پیدا کند و راحت تر این حرکات را انجام دهید.
جریان خون به قلب را افزایش می دهد
تمرین بالا بردن انگشتان پا باعث می شود که رگ ها کمی منقبض شوند و خون را با سرعت بیشتری به قلب برگردانند. مهم تر از همه این که رگ های داخل پا هم به چالش کشیده می شوند و همین باعث افزایش جریان خون در کل بدن خواهد شد.