به گزارش کارگرآنلاین محل نگهداری میخکها در گلخانههای مناطق سردسیر است. این گیاه در آشپزی حکم یک ادویه خوش عطر را دارد که در ترکیب با دارچین، فلفل، زردچوبه و دیگر ادویهها به صورت پودر وجود دارند. میخک از دو بخش نر و ماده تشکیل شده است. بخش نر همان ساقه و بخش ماده ی آن توپ است. آقایان برای مصرف میخک فقط ساقه را استفاده کنند ولی خانم ها هر دو بخش را می توانند به عنوان آدامس بجوند.
ویتامین C موجود در میخک منجر به افزایش گلبول های سفید خون در بدن شده و این تغییر موجب از بین رفتن عفونت ها می شود. بنابراین می توان گفت میخک ها بهترین گزینه برای حمایت سیستم ایمنی بدن هستند که با تقویت آن می توانند مانع بروز بسیاری از مشکلات شوند.
بسیاری از افراد، صبح ها هنگام برخاستن از خواب با بوی بد دهان رو به رو می شوند که به علت وجود یک باکتری غیرهوازی در بیوفیلمی است که روی زبان شکل می گیرد. این باکتری با شکستن پروتئین موجود در غذاها گازهایی مانند سولفیدهیدروژن و اسکاتول را تولید می کند.
برای رفع بوی بد دهان، بهداشت و نظافت دهان، جویدن آدامس تاثیرگذار است اما موثرترین روش برای ازبین بردن بوی بد دهان مصرف میخک است، زیرا میخک دارای خواص ضدعفونی کننده، ضد قارچ و ضد میکروبی است که باعث از بین بردن باکتری ها و میکروب های بد دهان می شود.