به گزارش کارگر آنلاین حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره خواص شربت بادام و عسل اظهار کرد: شربت بادام و عسل یکی از شربتهای بسیار مقوی و حاوی ویتامینهای A، B، C، E، D، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، منیزیم، منگنز، روی، آهن، اسیدفولیک، فیبر، پروتئین، فسفر، سلنیوم، مس، اسیدچرب امگا ۳، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز و غیره است.
شربت بادام و عسل با انواع ویتامینها و املاح معدنی مفید باعث تقویت، طراوت و جوانسازی پوست و مو خواهد شد. ویتامینهای A، E و C موجود در این شربت باعث ایجاد خاصیت آنتی اکسیدانی در آن و تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
او بیان کرد: شربت بادام و عسل به علت داشتن فیبر بالا، عملکرد دستگاه گوارش و هضم غذا را بهبود بخشیده و باعث رفع یبوست میشود همچنین آهن و اسیدفولیک موجود در آن موجب افزایش گلبولهای قرمز خون و رفع کمخونی میشود.جالب است بدانید این شربت تاثیری چشمگیر در عملکرد سیستم عصبی، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر دارد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر فواید این شربت برای دانشآموزان، دانشجویان گفت: ویتامین D، فسفر، منیزیم، کلسیم و سلنیوم موجود در این شربت موجب تقویت استخوان و دندان شده و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری میکند. این نوشیدنی فوقالعاده نشاط آور است و افسردگی، استرس و اضطراب به طور مناسبی رفع میکند.
او تصریح کرد: شربت بادام و عسل پروتئینی بسیار بالایی دارد و موجب تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن میشود؛ به همین دلیل میتواند یک نوشیدنی مناسب و مفید برای ورزشکاران باشد؛ استفاده از آن برای نوزادان و کودکان در حال رشد و سالمندان بسیار مفید است و بیاشتهایی آنها را برطرف میکند.
عظمایی بیان کرد: نوشیدن این ترکیب باعث درمان مشکلات تنفسی، عفونتها، سرماخوردگی و آسم میشود همچنین استفاده از آن موجب تقویت بینایی، بهبود خلق وخو و تقویت سیستم قلبی و عروقی میشود. اگر شربت بادام و عسل نیم ساعت پیش از غذامصرف کنید منجر به ایجاد احساس سیری، لاغری و تناسب اندام میشود .
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: بر خلاف توضیحات بالا اگر این شربت نیم ساعت پس از غذا استفاده شود، میتواند باعث چاقی شود و برای افراد لاغر و دارای بنیه ضعیف بسیار مفید است؛ بنابراین، نوع مصرف آن میتواند خواص متفاوتی برای شما به همراه داشته باشد.
او در پایان گفت: برای تهیه شربت بادام و عسل به ۵۰ عدد مغز بادام درختی، ۷ لیوان آب، ۲ عدد سیب زرد، یک عدد موز، ۱۰ قاشق غذاخوری عسل و آب لیموترش تازه احتیاج دارید؛ کافی است مغز بادام را داخل آب جوش بریزید تا پوست آن جدا شود سپس تمام مواد از جمله سیب، موز، عسل و آب را داخل مخلوطکن ریخته و یک یکدست تهیه کنید؛ در انتها هم آب لیموترش تازه را به شربت اضافه کنید.