تاریخ : 13:11 - 1401/04/06
کد خبر : 1091204
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

عصاره این سبزی باعث ترشح انسولین و در نتیجه جلوگیری از افزایش قند خون می شود

عصاره این سبزی باعث ترشح انسولین و در نتیجه جلوگیری از افزایش قند خون می شود

کارگر آنلاین |یکی از راه‌های کنترل قند خون بر اساس طب سنتی مصرف منظم از تخم گشنیز است. مواد موجود در عصاره تخم گشنیز با ورود به خون موجب ترشح انسولین می‌شوند و از این طریق موجب جلوگیری از افزایش قند خون و و حفظ سطح قند خون می‌شود. از دیگر خواص تخم گشنیز تاثیر آن در کاهش خطر عوارض قلبی عروقی مرتبط با پیش‌دیابت، دیابت نوع دو و سندروم متابولیک است. در نتیجه تخم گشنیز برای افراد دیابتی نیز مفید است.