تاریخ : 21:50 - 1401/04/10
کد خبر : 1091304
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

علت اینکه در صد سال گذشته ایرانی ها قند خون نمی گرفتند مصرف این دانه بود

علت اینکه در صد سال گذشته ایرانی ها قند خون نمی گرفتند مصرف این دانه بود

کارگر آنلاین | بدن کربوهیدرات‌های پیچیده را به تدریج هضم می‌کند و آن‌ها را به عنوان انرژی ذخیره می‌کند و بعدا از آن‌ها استفاده می‌کند. نخود سرشار از این کربوهیدرات‌های پیچیده است. برخی از کربدهیدرات‌ها قند خون را به سرعت افزایش داده و منجر به نوسانات می‌شوند اما کربوهیدرات‌های موجود در نخود اینگونه نیستند.