تاریخ : 13:40 - 1401/04/12
کد خبر : 1091362
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

چگونه تب کریمه کنگو نگیریم؟چه کسانی بیشتر در خطر هستند؟

چگونه تب کریمه کنگو نگیریم؟چه کسانی بیشتر در خطر هستند؟

کارگر آنلاین| تب کریمه کنگو بیماری است که از طریق کنه ها منتقل می شود. برای جلوگیری بهتر از این بیماری بهتر است علائم و راههای درمان تب کریمه کنگو را به خوبی بشناسید.

‌‏چطور می توان از تب کنگو پیشگیری کرد؟

‏این بیماری هیچ واکسن مخصوصی نه برای انسان و نه حیوان ندارد. به همین دلیل تنها راه کاهش تعداد موارد مبتلا؛ آگاهی رسانی در مورد عوامل خطرناک و آموزش در مورد راه های پیشگیری و قرار نگرفتن در معرض این بیماری است.‏

‏کارگران کشاورز، دامداران و کسانی که با حیوانات سر و کار دارند باید اقدامات ایمنی مناسبی را انجام دهند:‏

  •     دافع حشرات حاوی دیت را بر روی پوست و لباس های نازک بمالند. ‏
  •     ‏دستکش و لباس های محافظ بپوشند.
  •     در موقع ذبح دام ها از وسایل ایمنی شامل کلاه، ماسک، روپوش، پیشبند پلاستیکی، چکمه و دستکش لاستیکی استفاده نمایند.
  •     ‏از تماس با مایعات، خون یا بدن حیوانات یا افرادی که علائم این بیماری را دارند، اجتناب کنند.‏
  •     کارکنان مراقبت های بهداشتی هم باید اقدامات مناسب برای پیشگیری را انجام بدهند.‏

توصیه هایی برای مصرف کنندگان گوشت

  •     مواد گوشتی مورد نیاز را از اماکن مورد تایید دامپزشکی خریداری نمایید.
  •     از خرید لاشه‌ از اماکن غیر مجاز خودداری کنید.
  •     لاشه گوسفند را به مدت 24 ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری کرده و سپس با پوشیدن دستکش آن را قطعه قطعه کرده و مورد مصرف قرار دهید.
  •     از خوردن گوشت و جگر خام و نیم پخته خوردداری کنید.
  •     جگر، دل و قلوه را به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنید.

گوشت
افراد زیر بیشتر در معرض ابتلا به تب کریمه کنگو هستند

  •     دامداران
  •     کشاورزان
  •     کارگران کشتارگاه‌ها
  •     دامپزشکان
  •     کارکنان بهداشتی و درمانی