تاریخ : 10:24 - 1401/04/17
کد خبر : 1091488
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

همراه غذا این صیفی را بخورید و نگران ابتلا به قند خون و دیابت نشوید

همراه غذا این صیفی را بخورید و نگران ابتلا به قند خون و دیابت نشوید

کارگر آنلاین | دریافت مقدار زیادی از پیاز موجب کاهش قندخون می‌شود. بنابراین بیماران دیابت ی می‌توانند با خیال راحت پیاز بخورند. تحقیقات پزشکی نشان می‌دهد که پیاز دارای ماده‌ای به نام آلل پروپیل است که با افزایش انسولین موجب کاهش قند خون می‌شود. پیاز همچنین منبع خوبی از کرومیوم، یک ماده معدنی مفید است که به سلول‌ها کمک می‌کند تا به انسولین پاسخ بدهند. یک فنجان پیاز خام حاوی بیش از ۲۰ درصد مواد معدنی مفید و مهم برای بدن است.