تاریخ : 11:19 - 1401/04/17
کد خبر : 1091495
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

آنتی اکسیدان این دانه ها دیابت و قند خون را برای همیشه درمان می کنند

آنتی اکسیدان این دانه ها دیابت و قند خون را برای همیشه درمان می کنند

کارگر آنلاین | آنتی اکسیدان های موجود در فلفل سیاه میتوانند به تثبیت میزان قند خون کمک کنند. آنها تنظیم کننده هیپرگلیسمی هستندو از این طریق به درمان دیابت کمک می کند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ ثابت کرده است که روغن فلفل سیاه می تواند دو آنزیم را که نشاسته را به گلوکز بر می گرداند و نشانه های دیابتی را مهار کند. مصرف فلفل سیاه می تواند جذب گلوکز را نیز به تاخیر بیندازد. پپرین موجود در فلفل سیاه می تواند به عنوان یک عامل افزایش دهنده در کنار متفورمین (داروی دیابت) مورد استفاده قرار گیرد و کمک می کند تا دوز آن افزایش و عوارض جانبی ناشی از آن کاهش پیدا کند. و در کل به کاهش علائم این بیماری نیز کمک می کند.