تاریخ : 10:52 - 1401/04/27
کد خبر : 1091727
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

مصرف این نوشیدنی بعد هر غذایی خطر ابتلا به قند خون را به صفر می رساند

مصرف این نوشیدنی بعد هر غذایی خطر ابتلا به قند خون را به صفر می رساند

کارگر آنلاین | سرکه سیب اسیدهای چرب امگا ۳ را کاهش می دهد، که میزان قند خون ناشتا و پس از غذا را هم کاهش می دهد با این حال سرکه سیب می تواند بیش از حد تلخ و یا قوی باشد و برخی از افراد در هنگام بلعیدن احساس تحریک مری دارند. برای این که آن را خوش طعم تر کنید، ۲ قاشق چای خوری را در ۸ اونس آب مخلوط کنید و به عنوان یک سس سالاد استفاده کنید .