به گزارش کارگر آنلاین ، این مجمع روز چهارشنبه 2 شهریورماه با حضور دکتر سید عباس حسینی معاون امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی، دکتر احمد خانی نوذری معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر قربان اسکندری مدیرکل امور بانکی و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی، نمایندگان سازمان بورس و اوراق بهادار، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک رفاه کارگران و معاونان این بانک در محل مجتمع آموزشی رفاهی ولنجک بانک رفاه برگزار شد.
سید عباس حسینی معاون امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی طی سخنانی در این مجمع، با قدردانی از سلامت و انضباط کاری بانک رفاه کارگران گفت: عملکرد بانک در حوزه های مختلف بسیار ارزشمند بوده است و بررسی شاخص های عملکردی در این بانک، از رعایت قوانین و مقررات مربوطه حکایت دارد.
وی افزود: از جمله شاخص هایی که در عملکرد بانک رفاه کارگران قابل تقدیر است شاخص مانده مطالبات به مصارف است. عملکرد بانک در این حوزه و راهکارهای اجرایی این بانک در این زمینه می تواند الگویی برای سایر بانک ها باشد.
وی به میزان تسهیلات پرداختی بانک رفاه کارگران به سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: مجموع مطالبات بانک از این سازمان در مقطعی به 88 هزار میلیارد تومان رسیده بود که با همکاری و تلاش بسیار خوب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی و بانک رفاه کارگران این مطالبات با سهام هایی ارزنده تهاتر شده و عملا سازمان تأمین اجتماعی از لیست بدهکاران کلان بانکی خارج شده است.
حسینی به میزان کفایت سرمایه بانک رفاه کارگران اشاره کرد و گفت: ضرورت دارد در راستای بسترسازی ارائه خدمات به مشتریان و تقویت ساختار مالی بانک رفاه کارگران، افزایش سرمایه این بانک اتفاق بیفتد تا به دنبال آن شاهد ارتقای کفایت سرمایه بانک باشیم.
وی افزود: سهامی که در قبال بدهی سازمان تأمین اجتماعی به بانک رفاه کارگران واگذار شد، بسیار ارزشمند است و سودآوری خوبی را به همراه دارد.
قربان اسکندری مدیر کل امور بانکی و بیمه وزارت امور اقتصاد و دارایی نیز طی سخنانی در این جلسه گفت: عملکرد بانک رفاه کارگران در شاخص های مختلف بسیار ارزشمند و متناسب با قوانین و مقررات است که شایسته قدردانی است.
اسماعیل لـله گانی مدیر عامل بانک رفاه کارگران نیز در این جلسه، گزارشی از عملکرد بانک در سال 1400 ارائه کرد و گفت: تمامی برنامه های توسعه ای بانک با محوریت بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی اجرایی شده است و خود را موظف می دانیم تا ارائه خدمات به این بخش را به شکل روزافزونی گسترش دهیم.
لـله گانی در پایان تصریح کرد: تمامی دستاوردهای بانک رفاه کارگران در سال 1400 ناشی از حمایت های ارزشمند وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به ویژه سازمان تأمین اجتماعی است که پشتیبان برنامه های توسعه ای این بانک و کارکنان پرتلاش و متعهد آن بودند.