به گزارش کارگر آنلاین، کانون بازنشستگان شرط عضویت در کانون را اخذ کارت عضویت میداند اما جمعی از بازنشستگان میگویند: از همان زمانی که یک درصد از حق مسکن ما کسر شده ما عضو کانون هستیم و هیچ تشکلی نمیتواند دو حق عضویت بگیرد.
آنها به چنین شرطی معترض هستند و میگویند: طبق مصوبهی سال ۹۵ هیئت مدیره سازمان تأمین اجتماعی، مبلغ یک درصد از حق مسکن بازنشستگان به عنوان حق عضویت در کانونهای بازنشستگی از بازنشستگان کسر میشود.
این بازنشستگان میگویند: وقتی بازنشستگان یک درصد به عنوان حق عضویت پرداخت میکنند، پس عضو کانون هستند و شرط ۴ سال برای کاندیدا شدن در کانون بیمعنی است.
به گفتهی آنها؛ در انتخابات دور جدید کانون برخی از کاندیداها به همین دلیل رد شدند و کانون مبنای اینعدم پذیرش را اساسنامهی خود دانست. کانون در واقع آن کسرِ یک درصد را به عنوان حق عضویت قبول ندارد.
این بازنشستگان میگویند: اگر کسرِ یک درصد از حق مسکن، ملاک عضویت در کانون نیست پس چرا آن را دریافت میکنند؟
بازنشستگان میگویند: تکلیف این موضوع باید مشخص شود؛ اگر ملاک آن مصوبهای است که دستور به کسرِ یک درصد داده، متولی آن باید مشخص شود. اگر متولی وزارت کار است که سازمان تامین اجتماعی نیز زیرمجموعه آن است، پس نمیتوان این یک درصد را حذف کرد. کانون باید این را به عنوان حق عضویت بپذیرد.
این بازنشستگان میافزایند: اگر این یک درصد را به عنوان حق عضویت نمیپذیرند در واقع به نوعی به بازنشستگان خط میدهند که به دیوان شکایت کنند و این رفتار ناصواب است.
بازنشستگان میگویند: قانونگذار به ادارات کل و وزارت کار اختیار داده و بیان کرده که در مواقع ابهام دستورالعمل، نظرقطعی وزارت تعاون لازم الرعایه است. پس این دستورالعمل با دقت به مسائل پرداخته است.
آنها میگویند: اگر اینگونه است پس نیاز نیست برای برداشتنِ قانونِ کسر یک درصد حق مسکن، مجمع فوقالعاده گذاشته شود و وزارت کار میتواند دستوری آن را بردارد.
کانون بازنشستگان شرط عضویت در کانون را اخذ کارت عضویت میداند اما این بازنشستگان میگویند: از همان زمانی که یک درصد از حق مسکن ما کسر شده ما عضو کانون هستیم و هیچ تشکلی نمیتواند دو حق عضویت بگیرد.
انتهای پیام/