به گزارش کارگر آنلاین ، محمدحسن دهقانی اظهار داشت: برخی از کاندیداها تسلط خوبی بر روی ساختار حکمرانی کشور دارند اما برخی دیگر از کاندیداها نشان میدهند که درکی از حوزه حکمرانی در سطح ریاست جمهوری ندارند.
وی افزود: برخی از کاندیداها میخواهند خود را فارغ از فعالیتهایی که در گذشته داشتند، در جبهه مستقل تعریف کنند، در جمعبندی مناظرات به نوعی مظلومیت انقلاب اسلامی مشخص بود خصوصاً جناح خاصی که در مناظرات سعی داشت طوری رفتار کند که دستاوردهای انقلاب اسلامی نشان داده نشود.
کارشناس مسائل استراتژیک گفت: هر کدام از کاندیداها دارای یک عقبه و کارنامه هستند، آنچه که به عنوان برنامه برای کشور مطرح میکنند، یک مقداری از آن در کارنامه آنها وجود دارد که مردم میتوانند نسبت به عملکرد این کاندیدا بدانند آنچه که گفته شده وعده است یا نه واقعیت دارد.
دهقانی مطرح کرد: آنچه که کاندیداها در رابطه با برنامههای خود در حوزههای مختلف میگویند باید دید در گذشته چنین برنامهای در کشور اجرا شده یا نشده است. برخی از ادعاها اصلاً قابلیت اجرایی در کشور را ندارند مردم به شخصیت کاندیداها و تواناییهای آنها نیز نگاه کنند.
وی ادامه داد: در بخش سیاسی، کاندیداها در رابطه با مذاکرات صحبت کردند. در واقع مذاکره یک ابزار است و اگر کسی آمد و ادعا کرد که با مذاکره تمام مشکلات کشور را حل میکند یعنی این فرد درک درستی از واژه مناظره ندارد چرا که مناظره در حوزه دیپلماسی معنای خاصی دارد.
وی اظهار داشت: تجربه مذاکرات برجام برای ملت ایران بسیار گران تمام شد، آقایان همه تخم مرغها را در سبد سیاست خارجی چیدند و در نهایت شاهد عدم دستاورد خاصی بودیم. این تجربه بسیار ماندگار است و ملت ایران دیگر نباید به عقب بازگردد. قطعاً اگر برنامه مذاکره پیش رو است باید از موضع قدرت باشد.
دهقانی در پایان خاطرنشان کرد: ریاست جمهوری جایگاه حکمرانی کردن است کسی که میخواهد در این جایگاه قرار گیرد باید علم راهبردی و استراتژیک داشته باشد یعنی بتواند مسائل را درک و آنها را حل کند. داشتن نگاه تمدنی به حوزه حکمرانی کشور، ولایتمداری و ولایتپذیری، عملکرد درست در گذشته و کارآیی و کارآمدی در رئیس جمهور از ویژگیهای حائز اهمیت است.