تاریخ : 10:49 - 1403/08/19
کد خبر : 1099723
سرویس خبری : فرهنگی
 

مرکز فروش محصولات فرهنگی هنری کوثر بنیاد شهید افتتاح شد

مرکز فروش محصولات فرهنگی هنری کوثر بنیاد شهید افتتاح شد

کارگر آنلاین | مدیر عامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر گفت: این سازمان نیاز داشت تغییرات جدی در رویکردهایش صورت پذیرد و اولین تغییر تبدیل سازمان از حوزه سیاحتی به یک سازمان فرهنگی بود.

به گزارش کارگر آنلاین به نقل از تسنیم، مراسم افتتاح مرکز فروش محصولات فرهنگی، هنری و محل برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی کوثر به همت سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر، صبح روز دوشنبه 14 آبان ماه برگزار شد.

میثم جعفری، مدیر عامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر در ابتدای این مراسم گفت: امروز این سازمان نیاز داشت تغییرات جدی در رویکردهایش صورت پذیرد و اولین تغییر تبدیل سازمان از حوزه سیاحتی به یک سازمان فرهنگی بود.

جعفری خاطرنشان کرد: ما در چند حوزه کار را آغاز کرده‌ایم، اولین حوزه گردشگری بود. در پژوهش‌ها دریافتیم که موضوع گردشگری در کشور ما در حوزه اوقات فراغت وجود ندارد و در دنیا اکنون گردشگری بخشی از اوقات فراغت است. سفر رفتن نوعی سبک زندگی است و مکان‌های تفریحی یا مذهبی هتل و امکانات، بخشی از سفر و فعالیت مورد نظر افراد است.

مدیر عامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر با بیان اینکه این سازمان با رویکرد جدید باید به یک سازمان فرهنگی و ورزشی تغییر کند، اظهار داشت: علاوه بر آن ما به عنوان سازمان خدمات‌دهنده به خانواده ایثارگران باید ابتدا آنچه داشتیم را به صورت بر خط ارائه می‌کردیم و خدمات محصولات فرهنگی و هنری به صورت آنلاین باید در اختیار خانواده ایثارگران قرار می‌دادیم.

او درباره زیرساخت‌ها، هتل‌ها و مراکز فرهنگی مجموعه کوثر گفت: باید امکانات را به صورت آنلاین در اختیار خانواده ایثارگران قرار دهیم، در حال حاضر 3 روز اقامت رایگان در هتل‌های کوثر برای خانواده شهدا و ایثارگران را فراهم کرده‌ایم.

جعفری در ادامه گفت: باید در عرصه فرهنگ هنری کشور اثر داشته باشیم و باید مراکز اقامتی خود را هویت بخشی کنیم، از این رو حوزه فرهنگ و سلامت را در نظر گرفتیم. در 8 ماه اخیر این هشتمین کتابفروشی است که افتتاح می‌شود. در حوزه گردشگری سلامت و خدمات هم دو هتل افتتاح شده که به دلیل نوع مسافرانی که دارد، بسیار اهمیت دارد.

او با اشاره به تخصصی کردن خدمات برای ایثارگران بیان کرد: در گذشته برای بانوان خانواده ایثارگران کار خاصی به صورت ویژه انجام نشده بود، تنها یک مجموعه‌ در کردان داشتیم که امکانات خوبی داشت که آن را به مرکزی ویژه بانوان تبدیل کردیم که هر روز گروه‌های 40 نفره از استان‌های مختلف به مجموعه کردان می‌روند و خدمات دریافت می‌کنند.

جعفری همچنین در خصوص سایر اقدامات گفت: در حوزه قرآن در گذشته آموزش‌های خوبی وجود داشت که با کمک وزیر ارشاد سابق مؤسسه شاهد را در این زمینه احیا کردیم. راه‌اندازی زنجیره فروش کتاب و محصولات فرهنگی از دیگر اقدامات است و بنیاد شهید و امور ایثارگران حدود 18 فروشگاه شاهد دارد که برخی کاربری متفاوتی دارد.

  • مدیر عامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر با اشاره به ساختمان کتاب فروشی کوثر گفت: با مصوبه هیئت مدیره تصمیم گرفتیم این ساختمان را که قبلاً مخروبه بود به کتاب فروشی تبدیل کنیم و از آنجایی که مقام معظم رهبری تأکید فوق‌العاده‌ای به بحث آزاداندیشی داشتند این موضوع را در دستور کار قرار دادیم. فاصله‌ای که بین نسل جدید و نسل قبل وجود دارد موجب شده است که برای تأمین محتوا مشکل داشته باشیم. از این رو مدل تالارهای گفت‌وگو که در سراسر دنیا مرسوم است را در نظر گرفتیم. اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران فضایی داشته باشد که برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کار کند بسیار مهم است.

 در ادامه این مراسم رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های کشور، گفت: در کشور دغدغه کتاب و کتابخوانی زمانی مشکل می‌شود که کتاب درست به دست مخاطب نمی‌رسد. ما 24 هزار مجوز نشر داریم که از این تعداد 5 هزار نشر فعال هستند.

حجت‌الاسلام قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این مراسم، اوج افتخار را خادمی برای اهالی فرهنگ عنوان کرد.

همچنین راضیه تجار، نویسنده پیشکسوت نیز گفت: هنرمندان خلوت گزین هستند اما دوست دارند حرف‌شان منتشر شود. من مشکلات اهل قلم را می‌شناسم، هنرمند در درجه اول توجه می‌خواهد، نبود پشتوانه مالی از جمله موانع پیش روی هنرمندان است. هنرمند نباید در مشکلات غرق شود لذا وظیفه دولتمردان توجه به حل این مشکلات است.

تجار اظهار کرد: وجود چنین پاتوق‌هایی در چنین فضایی مایه خوشحالی و محلی مناسب برای ارتباط‌گیری هنرمندان با نسل جدید است.

انتهای پیام/111