تاریخ : 10:59 - 1399/07/13
کد خبر : 180595
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

چرا به پاپ کورن در رژیم غذایی خود نیاز داریم؟

چرا به پاپ کورن در رژیم غذایی خود نیاز داریم؟

آیا تا به حال از خودتان پرسیدید «پاپ کورن برای ما مفید است یا نه؟»، در ادامه مطالبی می‌خوانید که مفید و مغذی بودن پاپ کورن را ثابت می‌کند.

به گزارش کارگر آنلاین، خوردن پاپ کورن یکی از سالم‌ ترین عادات میان وعده‌ای است که می‌توانید داشته باشید. پاپ کورن پر از فیبر است؛ حتی آنتی اکسیدان‌های بیشتری نسبت به برخی میوه‌ها و سبزیجات دارد و ممکن است به مبارزه با سرطان کمک کند.

۱. کالری کمی دارد:سالم ترین نوع پاپ کورن تنها ۳۰ کالری در هر فنجان دارد. در همین حال، پاپ کورن متوسط و بزرگ در سالن‌های سینما هر کدام ۱۲۰۰ کالری و ۶۰ گرم چربی اشباع دارند؛ اما در خانه، شما می‌توانید پاپ کورن را با روغن کم درست کرده و خیلی سالم‌تر میل کنید.

۲. پاپ کورن می تواند سالم تر از میوه ها و سبزیجات:بر اساس یک تحلیل در سال ۲۰۱۹ در مجله آنتی اکسیدان‌ها، پاپ کورن از پلی فنول‌ها ساخته می‌شود، پلی فنول‌ها همان ترکیبات یافت شده در گیاهان است که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کنند و التهاب را کاهش می‌دهند. پلی فنول‌ها به شدت در میوه‌ها و سبزیجات رقیق می‌شوند؛ زیرا ۹۰ درصد آب هستند. با این حال پاپ کورن از حدود ۴ درصد آب ساخته شده است، بنابراین پلی فنول‌ها بسیار متمرکزتر هستند، به خصوص در بدنه (پوسته های سخت). با توجه به یک مطالعه قبلی از دانشگاه اسکرنتون، یک وعده پاپ کورن می تواند شامل ۳۰۰ میلی‌گرم پلی فنول باشد. پاپ کورن بسیاری از ویتامین‌ها و مواد مغذی دیگر ندارد، بنابراین نمی تواند به طور کامل جایگزین میوه ها و سبزیجات در رژیم غذایی شما شود. پس باید پاپ کورن را در رژیم غذایی خود اضافه کنید نه جایگزین مواد غذایی دیگر.

۳. پاپ کورن ممکن است به مبارزه با سرطان کمک کند: یکی از مزیت‌های پلی فنول ها، توانایی آن ها در مسدود کردن آنزیم‌هایی است که سرطان را رشد می‌دهند. پاپ کورن گسترش سلول های سرطانی را تنظیم می کنند. معمولا یکی از راه‌های مبارزه با سرطان خوردن میوه و سبزیجات است؛ ولی مقدار بیشتری از موادی که از سرطان جلوگیری یا مبارزه می‌کنند در پاپ کورن وجود دارد. پاپ کورن می‌توانند از التهاب و ساخت پلاک جلوگیری کنند. غذاهای غنی از پلی فنول‌ها ممکن است به جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی کمک کنند.

۳. پاپ کورن، غلات سبوس دار است: پاپ کورن یک میان وعده است که ۱۰۰ درصد غلات سبوس‌دار به حساب می‌آید. فقط یک وعده پاپ کورن بیش از ۷۰ درصد از مصرف غلات سبوس‌دار روزانه را تغذیه می‌کند. خوردن پاپ کورن یکی از ۳۰ راه برای دریافت فیبر بیشتر در رژیم غذایی است.

۴. پاپ کورن ممکن است به درمان یبوست کمک کند:از آنجا که پاپ کورن غلات سبوس دار است، فیبر نامحلول آن به بهبود عملکرد دستگاه گوارش شما کمک و از یبوست جلوگیری می‌کند. به گزارش سازمان غذا و دارو (FDA) یک وعده ۳ فنجانی پاپ کورن حاوی ۳.۵ گرم فیبر است و یک رژیم غذایی با فیبر بالا می‌تواند به نظم روده کمک کند.

۵. این میان وعده رژیم غذایی کامل است: غذاهای با فیبر بالا زمان بیشتری برای هضم نسبت به غذاهای غیر فیبری طول می کشد، بنابراین آنها می توانند شما را کامل تر نگه دارید. تنقلات در پاپ کورن هوا ظاهر شده در بین وعده های غذایی می تواند شما را کمتر توسط شیرینی و غذاهای چرب وسوسه. فقط روی کره و نمک بار نکن . اتمام این ایده های میان وعده سالم دیگر برای نگه داشتن رژیم غذایی خود را در مسیر.

۶. پاپ کورن به کمک بیماران دیابتی:اگرچه بر روی برچسب‌های غذایی پاپ کورن، کربوهیدرات‌ ذکر شده است؛ اما تأثیر مشابهی بر قند خون مانند نان سفید ندارد. بر اساس تحقیقات سال ۲۰۱۵ در مجله سیرکیولیشن، غذاهایی با فیبر بالا که کربوهیدرات دارند قابل هضم نیستند. بنابراین میزان هضم غذا را کند می‌کند و باعث افزایش تدریجی‌تر و کمتر قند خون می‌شود.

۷. طعم‌های مختلف پاپ کورن: پاپ کورن را می‌توانید با نمک و کره یا پودر پنیر میل کنید. می‌توانید از سس‌های تند استفاده کرده یک طعم ایتالیایی را امتحان کنید. در هنگام طبخ پاپ کورن می‌توانید از پنیر پارمیسان نیز استفاده کنید. بهتر است بدانیم که هر گونه ادویه و مواد جدیدی که به شکل سنتی پاپ کورن اضافه می‌کنیم، مقدار کالری آن را بالا می‌بریم.

۸. پاپ کورن آهن بیشتری نسبت به اسفناج دارد: به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا، ۱ اونس (۲۸ گرم) پاپ کورن حاوی ۰.۹ میلی گرم آهن است، در حالی که ۱ فنجان اسفناج خام (۳۰ گرم) ۰.۸ میلی گرم آهن دارد. این اعداد کوچک به نظر می رسد، اما مردان بالغ روزانه تنها نیاز به ۸ میلی گرم آهن در رژیم غذایی خود دارند. از سوی دیگر زنان بالغ به ۱۸ میلی گرم آهن در روز نیاز دارند (به دلیل خونی که در دوران قاعدگی از دست می دهند). به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها، تقریبا ۱۰ درصد زنان کمبود آهن دارند.


 


منبع : سلامت نیوز